Laden...
Naar Facebook

Met de Makers aan Tafel

SAVE THE DATE: zondag 29 oktober 2017

MARIO TERTSCHNIG.wine & Brasserie FLO presenteren…
een culinair "Oktoberfest" met wijnen uit Oostenrijk en
Hongarije. Na de succesvolle "aan tafel met de Limburgse
wijnboeren" avond dit voorjaar, zoeken we het nu wat
dieper in Europa.

De familie Heimann is van Duitse afkomst en woont en
werkt in Hongarije sinds 1758. Tijdens het communistische
systeem werden hun landgoederen geconfisqueerd en pas
in 1992 kon men weer langzaam het familiebedrijf opbouwen.


Het wijngoed Heimann is beroemd vanwege hun
pionierswerk voor het oude druivenras kardaka.
Schuif aan voor een ontmoeting met vader en zoon
Heimann (Zoltán en Zoltán) van het gelijknamige wijnhuis.

 

A table!

Reserveer en schuif om 18:00 uur aan voor de 2e editie van
ons "Met de makers aan tafel" diner chez FLO.

Chef Kris School en gastheer Richard Duizendstra & hun
teams serveren bij de wijnen onderstaand menu;

 

 

Aperitief:
Hochriegl Sekt trocken / Oostenrijk

 

Menu 

Coquille met pompoen, kokos en schuim van groene curry
Heimann, Viognier 2016 / Hongarije
***
Gegrilde Jack makreel op een bedje van tagliatelle “a la Nicoise”
Heimann, Kadarka 2016 / Hongarije
***
Gebakken hertenrug met stoofperenjus, gebakken
spruitjes met spekjes en aardappelgratin met truffel
Heimann, Barbár Cuvée 2012/ Hongarije
***
Sticky dadel pudding met walnoten, kokos,
sinaasappelmousse, meringue en " five spices" roomijs
PMC, Beerenauslese 2015 / Oostenrijk

*

 

4-gangenmenu € 65 p.p. all-in (zoals omschreven)

 

 

Schuif op zondag 29 oktober aan voor een unieke avond
met heerlijk eten en wijnen met een eigen verhaal in het
goede gezelschap van de wijnmakers Heimann Jr. en Sr. en
Weinakademiker Mario Tertschnig.

Reserveren bij Brasserie FLO via 043-3282525 of via onze
website www.flomaastricht.nl



×