Laden...
Naar Facebook

Kerstmenu 2017

Brasserie FLO Noël Menu

Maandag 25 december & Dinsdag 26 december


 

Voorgerecht: 

Mabre de 3 façons de canard et compote de prunes, brioche  
Marbre van 3 bereidingen van eend geserveerd met pruimen compote, brioche, little gem en port vinaigrette

Tartare de thon et sa salsa de mangue et avocat, ‘vert de mer algue’et langoustine en tempura
Tartaar van tonijn met een salsa van mango en avocado, zeewiersalade en tempura van langoustine

Salade de feta, betterave rouge et concombre et beignet de pois chiche  et sa mayonnaise à la corriandre
Salade van feta, rode biet en komkommer met beignets van kikkererwten en koriander mayonaise

 

 ***

Tussengerechten

Ballantine de dinde grillée accompagnée de risotto truffé et champignons sautés 
Gegrilde ballontine van kalkoen met truffel risotto en gebakken paddenstoelen

Poulpe grillé aux tagliatelles, poivron soufflé, chorizo et cresson
Geroosterde Pulpo met tagliatelle met gepofte paprika, chorizo en waterkers

“Hutspot”, croquettes de carottes et gingembre, oignon ceveine soufflé, écrasée de pommes de terre roseval et fromage haloumi grillé
“hutspot” wortelkroketje, aardappel mousseline, gepofte ceveine ui en gegrilde halloumi

 
***

Hoofdgerechten

 Dos de chevreuil sauté accompagné d’un jus aux baies de genièvre, gratin de pommes de terre, poire étuvée et choux de bruxelles poëlés
Gebraden hertenrug met jeneverbes jus, aardappelgratin, stoofpeer en gebakken spruitjes met spek

Filet de cabillaud sauce aux moules en vadouvin, perles de couscous ‘en verdure’ avec salicorne et épinard
Kabeljauw  met saus van mosselen en vadouvin, parel couscous “in het groen” met zeekraal en spinazie

Risotto de betteraves, fromage de chèvre craquant, salade rucula et sa duxelle de champignons dans un sirop de balsamique
Rode bieten risotto met krokante geitenkaas, rucola, duxelle van paddenstoelen en siroop van balsamico

 
***

Dessert buffet met onder andere:

Choux swans farcis d’une mousse de mangue
Choux swans gevuld met mango Mouse

"Sticky toffee’ de dattes
Dadel sticky toffee


Tartelette farcie d’un crémeux de cerises amarena et meringue
Tartelete gevuld met cremeux van amarena kers en meringue

Trio de chocolats
Trio van chocolade

Clafouti de myrtilles et amandes accompagné d’un extrait de yaourt vanillé
Bleuberry amandel clafoutie met vanille hangop

Cake aux carottes
Carrot cake



4 gangen € 49,50 p.p.

(5e gang kaas € 7,50 p.p.)

4 gangen begeleidende wijnen € 35,00 p.p.

 

 

 

 

Kindermenu:

Tomatensoep Of Gerookte zalm Of kroketjes van eend

***

Zalmfilet met friet en groente Of Kipschnitzel Of Biefstuk

***

Een ­eigen ijscreatie

€ 19,50 p.p.

 

 

 

×